Porsche Club Francorchamps days


Ben je liefhebber, eigenaar of gewoon gepassioneerd van het merk Porsche, dan kom je natuurlijk op 18 en 19 april naar het mooiste circuit ter wereld in Spa-Francorchamps voor de 20e editie van de PORSCHE CLUB FRANCORCHAMPS DAYS.

En of je nu beginnend, ervaren of expert piloot bent, wij zorgen er voor dat je in alle veiligheid en zonder enige competitie aan het stuur van je eigen Porsche en op je eigen tempo kan rijden op dit prachtige circuit. De rijtijden werden verlengd zodat je ook optimaal kan genieten.

Zie je meer in een toeristische rondrit in de mooie omgeving? Dan neem je deel aan de toeristische rondritten en/of je kiest voor de family run op zaterdag op het circuit (vrij rijden aan een zeer gecontroleerde snelheid).Kom je enkel als bezoeker, dan zal je ook niet teleurgesteld naar huis gaan. Je neemt een kijkje in de paddocks, schrijft je in voor een circuit doop of bezoekt de ‘village’ met haar lifestyle, vintage en standjes met verzamelobjecten van het merk. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de DREAM CAR CORNER: Porsches van verschillende categorieën, winnaars in Spa-Francorchamps, enkele privé collecties die slechts zeer uitzonderlijk aan het publiek worden tentoongesteld of maak kennis met een van de vele huidige of oud-piloten, nationaal en internationaal.

Ter gelegenheid van haar 20e verjaardag mag deze editie de Porsche AG TRACK TOUR van Spa-Franchorchamps afsluiten en krijgt ze ook het grote voorrecht om in première de eerste 100% electrische auto van Porsche, de TAYCAN, voor te stellen. Er zijn zelfs enkele formules waarbij je hem zal kunnen testen op het circuit!

Het belooft een prachtig weekend te worden met een grote variatie aan mogelijkheden, ook op gebied van eten en overnachting. Vergeet ook niet het live concert op zaterdag avond!Info en inschrijvingsformulier vind je op de website: www.porschedays.be

Aanbevolen voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Heeft uw porsche onderhoud of een restauratie nodig?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in Porsche onderdelen & restauraties. Graag tot uw dienst.

Contacteer ons
IN DE KIJKER