Decoene Classic Porsche Restoration

Decoene
Classic Porsche Restoration

Restauratie en onderhoud van uw klassiek Porsche
Aircooled only

Kristof Decoene

Porsche wagens vormen al meer dan dertig jaar de rode draad door het leven van zaakvoerder Kristof Decoene. Als jonge puber hielp hij met het opknappen van Porsches in de kleine garage van zijn buurman. Zijn talent werd snel opgemerkt en als 17-jarige mocht hij als mecanicien aan de slag bij het Hasseltse rallycrossteam PK Racing van Paul Kumpen, de vader van racepiloot Anthony Kumpen.

Na de schooluren en tijdens de vakanties, want Decoene studeerde ‘automechanica – diesel & elektronica’ en specialiseerde zich nadien nog in carrosserie. Zijn leraren knepen een oogje dicht wanneer hij een week spijbelde om het raceteam tijdens kampioenschappen te ondersteunen.

Over decoene porsche

Restauratie

Niets maakt Kristof Decoene gelukkiger dan eigenaars blij maken met een restauratie van hun oldtimer. Decoene Porsche Parts levert gerestaureerde klassiekers zoals de Porsche 911. Het resultaat mag er wezen, en de dagen zijn nooit saai met zoveel kleur in de werkplaats.

ontdek meer

Onderdelen

Decoene Porsche restauratie heeft een ruim gamma aan reserveonderdelen voor motoren en versnellingsbakken van Porschemodellen van 1965 tot 1994. Dit zijn originele Porsche onderdelen maar ook kwalitatieve reproductie onderdelen. Ook zijn wij importeur van Dansk Porsche uitlaten en carrosseriedelen.

ontdek meer

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Tevreden klanten aan het woord

Maarten Souwers

Kristof is een bijzonder aangename gast met ongelooflijk veel ervaring. Je krijgt een correcte behandeling en topkwaliteit.

Laurens Rutten

Daar waar passie en motivatie samen gaan.

Dirk Nelissen

Reparatie werd snel en deskundig uitgevoerd aan de vooraf afgesproken prijs. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Heeft uw porsche onderhoud of een restauratie nodig?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in Porsche onderdelen & restauraties. Graag tot uw dienst.

Contacteer ons
IN DE KIJKER